Informatie

Data en locatie

Vijf masterclasses op woensdag 11 en 25 april, 23 mei en 6 en 20 juni 2018
Locatie: Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn

De masterclasses zijn op woensdagochtend in een zaal van Conferentiecentumr Drakenburg in Baarn. De ontvangst is om 9:00 uur. De colleges starten om 9:30 uur en eindigen rond 12:30 uur. Na afloop staat de lunch voor je klaar. Heb je weinig tijd? Dan kun je ook een lunchzakje meenemen.

Kosten en korting

Alle genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief btw, inclusief lichte maaltijd

  Exclusief boekenpakket Inclusief boekenpakket*
Regulier € 2.095,- € 2.205,-
Abonnees Management Impact € 1.945,- € 2.055,-

* Je kunt het boekenpakket bij jouw inschrijving meebestellen. Je ontvangt de boeken voor aanvang van de masterclasses. Bekijk het boekenpakket

Certificaat

Na afronding van de Masterclassreeks Veranderkunde Nieuwe geluiden ontvang je een certificaat van deelname van MI Academy

Heb je vragen over je inschrijving?

Telefoon: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Voor vragen over de inhoud van de reeks:

Telefoon: 088 - 5840 837
E-mail: moniquekrol@vakmedianet.nl

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van deelname van MI Academy

Contact

Heb je vragen over deze collegereeks? Neem gerust contact op met:

Monique Krol
Congresmanager

moniquekrol@vakmedianet.nl
088-5840837

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.