Data & tijden

Vijf masterclasses op woensdag 6 en 20 maart, 3 en 17 april en 8 mei.

De masterclasses zijn op woensdagochtend in een zaal van Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De ontvangst is om 9:00 uur. De colleges starten om 9:30 uur en eindigen rond 12:30 uur. Na afloop staat de lunch voor je klaar. Heb je weinig tijd? Dan kun je ook een lunchzakje meenemen.

 

Organisatie

De Masterclassreeks Veranderkunde Nieuwe Geluiden wordt georganiseerd door Management Impact Academy, onderdeel van Vakmedianet, in samenwerking met alle sprekers. De factuur ontvang je van Vakmedianet Management BV.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy

 

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn

 

Kosten en korting

Genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief btw, inclusief lichte maaltijd

  Exclusief boekenpakket Inclusief boekenpakket*
Regulier € 2.095 € 2.215
Abonnees Management Impact € 1.945 € 2.065

 * Je kunt het boekenpakket bij jouw inschrijving meebestellen. Je ontvangt de boeken voor aanvang van de masterclasses. Bekijk het boekenpakket.

 

 

Deelnamecertificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van MI Academy


Contact Management Impact/Vakmedianet

Heb je vragen over je inschrijving?
Telefoon: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

 

Heb je vragen over de inhoud van de reeks?
Telefoon: 088 - 5840 837
E-mail: moniquekrol@managementimpact.nl

 

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

 

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

 

deelnemersbalie
 deelnemersbalie